24 abr 2010, 20:57

На дъщеря ми 

  Poesía » Otra
1629 0 3

На дъщеря ми

 

 

Понякога светът изглежда тесен,

понякога си мислиш, че излишната си ти,

понякога мечтите ти умират,

понякога сърцето те боли...

 

 

Не винаги животът ти ще бъде болка,

не винаги ще губиш само ти,

не винаги ще плачеш в самота,

не винаги да бъдеш жива ще тежи...

 

 

Очаквай утре малко светлина,

очаквай усмивката да кацне и на твоето лице,

очаквай да се прероди изстрадалата ти душа,

очаквай неочакваното да е в твоите ръце...

 

 

   Посветено на 17 годишната ми дъщеря Радост.

© Сис Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Светла мъка! Тъжно и успокояващо.
  • "очаквай неочакваното да е в твоите ръце..." - Колко хубаво послание!
    Поздрав!
  • Чудесен стих-посвещение, изпълнен с майчина мъдрост...
    Поздрав!
Propuestas
: ??:??