7 ene 2022, 18:13

На дъщеря ми 

  Poesía
322 0 0

Ако можех, нямаше да позволя,
парещи сълзи да имаш в очите,
щях да браня с тяло и душа,
невинността и туптежа в гърдите ти. 

Ако бе възможно времето да обуздавам,
ярко слънце ще грее в небето,
а вечер луна твоя път ще огрява,
за да живееш в покой и на светло. 

Ако можех, дете, ще те скрия
от лошите хора, от болест и злоба
и ще кръжа като майка- орлица,
над твоята чест, мила рожбо! 

Ако бе възможно повече да те обичам,
цяла ще туптя като сърце
и всичкото щастие, мое момиче,
ще ти давам до последния си ден! ❤

© Бисерка Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??