25 jul 2010, 11:58

На един нещастник 

  Poesía » De amor
852 1 1

Нарани! Боли ли?
Прегреши! Тежи ли?
Осъзна! Съжали ли?
Какво очакваш? Сълзи ли?
Защо потрепваш? Простих ти.
Нарани любовта и уби ме.

Как истинска бе тя - не осъзна ли?
Сърцето, кръвта, не видя ли?
Лъжата, следите - прикри ли?
Усмивката фалшива - кърви ли?
Съня ти раздирам - признай!
Ще ти руша и живота до край!
Такава ще бъда - това е!
Да те обичам отново - лъжа е!

© Биляна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??