26 dic 2006, 14:15

На Една Любов 

  Poesía
712 0 0

Една минута, а сякаш е вечност!
Един неизречен миг!
Един плах поглед, нашепващ:
  “Боли!”.

Но не! Аз няма да заплача!
Едно вечно мълчание - безсмъртно като теб и мен!
Един живот, обречен на теб!
Едно нежно докосване на ръката ти... ах,колко е хубаво!
Една миризма - на любов!
На истинска любов...

Трябва ли да боли толкова?!
Една раздяла!
Не, ние няма да се разделим...
а може би да!
Аз ще съм с теб завинаги!
Ще те обичам, а и ти мен...
дори да не е тук и сега.

Една последна прегръдка...
винаги ще я помня!
Във всяка безсънна нощ се сещай за мен... аз го правя!
Една последна целувка и всичко умира:
една голяма любов - нашата,
едни големи мечти - моите,
едно вечно търсене...
А аз... аз умирам с тях!

Не, не плачи за мен!
Аз винаги ще те обичам,
докато смъртта ни раздели,
ако смъртта ни раздели...

Всъщност... Тя току що го направи.

© Петя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??