/на Иво/
Честит да си и следвай си мечтите
по пътя на житейската съдба,
дори за миг не трепвай пред злините,
разбивай ги със ум и доброта.
Събирай с шепи любовта фенерно,
а после я разпръсквай без вина
на хората, повярвали безмерно
в красивото на светлата душа.
Успехите си следвай днес и утре!
В достатъчност навеки остани
с по толкова, че всяко твое утро
с усмивки да зарежда бъдни дни.
Щастлив бъди! Обичан и обичащ.
Събуден. С млад дух. И с благослов
за рожбата си остани едничък
пример горд в света ни тъй жесток!
© Таня Мезева Todos los derechos reservados