Sep 25, 2022, 9:17 PM

На голямото ми момче 

  Poetry » Other
667 4 7

/на Иво/

 

Честит да си и следвай си мечтите

по пътя на житейската съдба,

дори за миг не трепвай пред злините,

разбивай ги със ум и доброта.

Събирай с шепи любовта фенерно,

а после я разпръсквай без вина

на хората, повярвали безмерно

в красивото на светлата душа.

Успехите си следвай днес и утре!

В достатъчност навеки остани

с по толкова, че всяко твое утро

с усмивки да зарежда бъдни дни.

Щастлив бъди! Обичан и обичащ.

Събуден. С млад дух. И с благослов

за рожбата си остани едничък

пример горд в света ни тъй жесток!

 

 

 

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??