18 feb 2019, 9:44

На инат 

  Poesía » Filosófica
715 5 10

На кръст да ме разпъват и горят

аз пак ще търся смисъл да живея!

Животът ми да бъде пред разпад

на лошото в захлас ще се засмея!

 

Не, няма ниско да сведа глава!

Молитви ще чета благоговейно!

Аз пак ще се изправя на инат!

Усмивка на лицето ми ще грейне!

© Виктория Тасева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??