18.02.2019 г., 9:44 ч.

На инат 

  Поезия » Философска
714 5 10

На кръст да ме разпъват и горят

аз пак ще търся смисъл да живея!

Животът ми да бъде пред разпад

на лошото в захлас ще се засмея!

 

Не, няма ниско да сведа глава!

Молитви ще чета благоговейно!

Аз пак ще се изправя на инат!

Усмивка на лицето ми ще грейне!

© Виктория Тасева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??