14 nov 2009, 16:45

На инат (3) 

  Poesía » De humor
1085 0 11

 

Сига съм тъ притиснъла уф ъгълъ

и чувам как сърцету ти лумбурка –

дъли дъ ми предложиш пръстенъ

или дъ мъ отсвириш с бодръ стъпка.

 

Пуд роклятъ ми – пусти плажове,

а в панталонъ ти – чирупки,

ма май шъ съ издраскаме от любене

(или каквоту там му викат днескъ).

 

Ма аз, нъли съм пуста пруклетия

(инатка – кату магарету на мостъ),

шъ си забуча пръстенъ на пръстъ

и шъ натрошъ сичките чирупки.

 

И дъ тъ видя как тогаз шъ тропкаш

унази ситнътъ – пайдушкътъ.

Ма то съ знай, чи аз шъ си преместя киткътъ -

нъли мъ видиш, чи не ми пукъ!

 

:)))

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??