Не ме обичаш вече.
Тъй ли!
Аз пък на инат
довечера ще щипна
по левия ти крак,
(до десния ти дето е)
да видя как тресе се
коремчето ти пак.
И искаш да си тръгваш!
Оуу, тогава,
ще ти подложа крак
(да паднеш под полата ми)
и като решиш да ставаш,
и да извиеш врат,
от гледката небрежна
да ти се вие свят.
© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados
И пак за твоя сметка)))