26.05.2009 г., 14:30 ч.

На инат 

  Поезия » Хумористична
901 0 26

Не ме обичаш вече.

Тъй ли!

Аз пък на инат

довечера ще щипна

по левия ти крак,

(до десния ти дето е)

да видя как тресе се

коремчето ти пак.

 

И искаш да си тръгваш!

Оуу, тогава,

ще ти подложа крак

(да паднеш под полата ми)

и като решиш да ставаш,

и да извиеш врат,

от гледката небрежна

да ти се вие свят.

© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??