Да ме прегръщаш искам с часове,
за това копнея вече с векове.
И тихо само ще те гледам във очи,
да ги запомня тези милите черти.
Не бих посмяла друго да поискам,
ще бъда скромна, това поне го знам.
И ако само ти едничък знак дадеш,
към душата ти веднага ще посегна.
© Пепи Оджакова Todos los derechos reservados
а тя непременно ще те целуне по челото...
бъди щастлива...