Feb 14, 2010, 4:50 PM

На изчакване 

  Poetry
387 0 1

Да ме прегръщаш искам с часове,

за това копнея вече с векове.

И тихо само ще те гледам във очи,

да ги запомня тези милите черти.

 

Не бих посмяла друго да поискам,

ще бъда скромна, това поне го знам.

И ако само ти едничък знак дадеш,

към душата ти веднага ще посегна.

 

 

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??