На изток от рая
На изток от рая - красиви цветя,
танцуват унесени в цветна мъгла,
покрили сухите есенни листа -
на изток от рая е мойта душа.
Далеч от живота и тъжните песни,
но близо до красивите малки неща,
потънала в блянове, щастие и радост -
на изток от рая е мойта душа.
Остават на запад тъгите безброй,
повехнали рани и сухи сълзи.
Сега съм изгубена в онзи порой -
на изток от рая е мойта душа.
На изток от рая - земята потръпва
в лебеден валс на идеални тела...
Оглеждам се в бисерна пъстра вода -
на изток от рая е мойта душа.
© Бианка Тошева Todos los derechos reservados
удоволствие беше да прочета.
с обич.