11.12.2007 г., 8:27 ч.

На изток от рая 

  Поезия » Друга
911 0 3

 

На изток от рая

 

На изток от рая - красиви цветя,

танцуват унесени в цветна мъгла,

покрили сухите есенни листа -

на изток от рая е мойта душа.

 

 

Далеч от живота и тъжните песни,

но близо до красивите малки неща,

потънала в блянове, щастие и радост -

на изток от рая е мойта душа.

 

Остават на запад тъгите безброй,

повехнали рани и сухи сълзи.

Сега съм изгубена в онзи порой -

на изток от рая е мойта душа.

 

На изток от рая - земята потръпва

в лебеден валс на идеални тела...

Оглеждам се в бисерна пъстра вода -

на изток от рая е мойта душа.

 

© Бианка Тошева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??