14 may 2008, 23:44

На jantreya 

  Poesía » Otra
741 0 19

 

                       На jantreya (Валентина)

 

Мислите ти - бели птици,

чувствата ти - океан.

Любовта ти - чудна жрица,

вярата ти - светъл храм.

 

Тихо моли се душата -

лъч, от слънцето роден.

Шепне истината свята:

Благослов е всеки ден...

 

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??