На jantreya (Валентина)
Мислите ти - бели птици,
чувствата ти - океан.
Любовта ти - чудна жрица,
вярата ти - светъл храм.
Тихо моли се душата -
лъч, от слънцето роден.
Шепне истината свята:
Благослов е всеки ден...
© Вилдан Сефер Всички права запазени