2 feb 2017, 14:46

На какво миришат сълзите 

  Poesía
936 1 6

Когато са кротки,

ухаят на облекчение,
на утеха

или на събрани 
в малък букет кокичета...
Когато са сиви,

миришат на пепел,
на сгур,

и тежат

като цяла камара олово,
което само някои 
могат да носят.
И тогава...
понякога, (не винаги)
надушвам в сълзите безсилие.
Но, когато са пламнали,
миришат на огън –

разтлян,
не свиреп,

а такъв 
като този в ръцете ти.

© Анастасия Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??