6 mar 2013, 20:19  

На картичките грее ми лика 

  Poesía » Otra
492 0 16

 

За мен говорят, че съм хубавица,

на картичките грее ми лика,

майка ми бе Снежната царица,

баща ми – див Южняк вършал в ръжта.

 

Но скъпата ми стара баба Зима

не вярвала на зетя на страстта,

прокудила го с няколко лавини

и с хиляди кинжали във дъха.

 

Родена съм с душата на кокиче,

обичам слънцето еднакво със снега,

приятно ми е, Пролет се наричам

и нося гените на любовта в кръвта.

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??