На кого да се оплача
Не знам сега кому да се оплача,
че хората, към своя край вървят.
Най- глупаво, към Пропастта се влачат.
Защо избрахме пагубния път?!
За туй аз писах много пъти,
но никой не откликна за това.
Изглежда хората са много тъпи
и не увира тяхната глава.
Най-първо беше грозната Алкайда,
която ни натика в кучи гъз.
Не мога оправдание да найда,
от нея виждам, още ни е бъз!
Не знам защо си стискаме очите,
заравяме под пясъка глави.
И днес, по цял свят, си броим бедите
И казваме си: "Карай да върви"!
Сега е тук "Ислямската държава".
Не може вече никой да я спре.
От храброст ли света ни опустява,
че живи чакаме да ни дерат!
Те тръгнаха Европа да превземат!
Най-скоро ще ни вземат "крепостта".
Огнищата ни скоро ще завземат
и ние ще останем с пръст в уста.
Защо ни е таз глупава хуманност,
във този безнадежден свят.
На варварите щом най-ценното остана,
туй хората, кога ще разберат?!
09.09.2015г.Драгойново
© Христо Славов Todos los derechos reservados