12 jul 2023, 7:11

На кои 

  Poesía
413 2 1

Ех защо не може Света да преобърна...

да го превърна в добрина и на хората да върна.

Ех, защо? Сами вредим на свойте мечти...

И своите надежди давим...

 

Дали сме канибали, ядящи своите души

или болни самохвали, готови на лъжи...

реката търси своите меандри...

за да прегърне топъл бряг.

 

А дяволът строи мостове  който нямат бряг.

Защо хората не искат с хора да живеят.

Защо омразата дарява им покой!

Загива нашата Планета, но на кой му 

пука за това.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Приятели,Благодаря че ме разбрахте и поставихте стиха в любими!Младене,Ники!!!
Propuestas
: ??:??