15 nov 2009, 11:20

На колата джантите 

  Poesía » Parodias
1044 0 3

Има чет’ри еърбега,

вносът нов е – с триста бега.

 

Припев:

 

Джантите(4)

Но огледай на колата джантите(2).

Лети ли са на колата

джантите(2).

 

Блокировка на волана,

не забравяй инжекциона,

айбиеса, климатрона,

халогена и ксенона.

 

Припев:

Джантите(4)

Но огледай на колата джантите(2).

Лети ли са на колата

джантите(2).

 

Скоростите – автоматични,

джипиеси – най-различни.

Кожен салон и махагон.

 

Припев:

Джантите(4)

Но огледай на колата джантите(2).

Лети ли са на колата

джантите(2).

 

 

© Ради Радев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??