Има чет’ри еърбега,
вносът нов е – с триста бега.
Припев:
Джантите(4)
Но огледай на колата джантите(2).
Лети ли са на колата
джантите(2).
Блокировка на волана,
не забравяй инжекциона,
айбиеса, климатрона,
халогена и ксенона.
Припев:
Джантите(4)
Но огледай на колата джантите(2).
Лети ли са на колата
джантите(2).
Скоростите – автоматични,
джипиеси – най-различни.
Кожен салон и махагон.
Припев:
Джантите(4)
Но огледай на колата джантите(2).
Лети ли са на колата
джантите(2).
© Ради Радев Все права защищены