15.11.2009 г., 11:20 ч.

На колата джантите 

  Поезия » Пародии
991 0 3

Има чет’ри еърбега,

вносът нов е – с триста бега.

 

Припев:

 

Джантите(4)

Но огледай на колата джантите(2).

Лети ли са на колата

джантите(2).

 

Блокировка на волана,

не забравяй инжекциона,

айбиеса, климатрона,

халогена и ксенона.

 

Припев:

Джантите(4)

Но огледай на колата джантите(2).

Лети ли са на колата

джантите(2).

 

Скоростите – автоматични,

джипиеси – най-различни.

Кожен салон и махагон.

 

Припев:

Джантите(4)

Но огледай на колата джантите(2).

Лети ли са на колата

джантите(2).

 

 

© Ради Радев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??