Понякога просто трябва да спреш.
Или да минеш границата на възможното.
Понякога е време да умреш.
Или да изживееш невъзможното.
И ако няма как да спреш
или да минеш границата на възможното.
Това е знак, че трябва да умреш
и да пропуснеш невъзможното.
© Радост Todos los derechos reservados