5 янв. 2012 г., 17:19

На края на пътя 

  Поэзия » Другая
405 0 0

Понякога просто трябва да спреш.

Или да минеш границата на възможното.

Понякога е време да умреш.

Или да изживееш невъзможното.

 

И ако няма как да спреш

или да минеш границата на възможното.

Това е знак, че трябва да умреш

и да пропуснеш невъзможното.

© Радост Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??