5.01.2012 г., 17:19 ч.

На края на пътя 

  Поезия » Друга
422 0 0

Понякога просто трябва да спреш.

Или да минеш границата на възможното.

Понякога е време да умреш.

Или да изживееш невъзможното.

 

И ако няма как да спреш

или да минеш границата на възможното.

Това е знак, че трябва да умреш

и да пропуснеш невъзможното.

© Радост Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??