На полюс, на стреха -
накрая на света
търкулната надежда спря.
За кратко кратък миг засвети
като написан съвършено стих.
Душата ми напрегната до крайност
отчаяно помоли за безкрайност.
Надеждата търкулната оттече,
небесното око попи сълза.
Горчиво.
© Мая Тинчева Todos los derechos reservados