4 feb 2014, 21:55

На края на света 

  Poesía » De amor
426 0 2

Там, на края на света,
там ме потърси, там ме намери.
Частици от моята любов
ще оставя по пътеката след мен.
Сърцето ти като куче 
ще ме следва, ще стене,
ще кърви и към моето 
ръце ще протяга, 
болката му да утеши. 
Душата ти покой 
не ще намери.
В тъмното ще се лута сама.
Без мен ще увехнеш
като цвете без вода. 

denisima - 04.02.2014 г. 


© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??