11 jun 2017, 20:53

На края на света 

  Poesía » Filosófica
570 0 0

Накрая на света 

 

Искам надалече да замина! 

Може би на края на света! 

Защото вече всичко е загинало, 

Моралът, Етиката, Любовта... 

 

Чувствата, изчезнали отдавна, 

хората живеят без души! 

Погубваме се ние бавно, 

убивайки и нашите мечти... 

09.39 .  07.06.17 

© Красимир Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??