Накрая на света
Искам надалече да замина!
Може би на края на света!
Защото вече всичко е загинало,
Моралът, Етиката, Любовта...
Чувствата, изчезнали отдавна,
хората живеят без души!
Погубваме се ние бавно,
убивайки и нашите мечти...
09.39 . 07.06.17
© Красимир Тодоров All rights reserved.