23 sept 2008, 21:10

На лов за охлюви 

  Poesía » De humor
679 0 3
 

НА ЛОВ ЗА ОХЛЮВИ

 

Наесен охлювите са такива тлъсти,

че едва пълзят!

Подгониш ли ги в зарослите  гъсти -  

не ще ти се спасят!

 

Без изстрели, без гончета, без хъски -

какъв успешен лов!

Догонваш ги, откъснеш ги със пръсти -

и обедът готов!

 

© Ангел Чортов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??