НА ЛОВ ЗА ОХЛЮВИ
Наесен охлювите са такива тлъсти,
че едва пълзят!
Подгониш ли ги в зарослите гъсти -
не ще ти се спасят!
Без изстрели, без гончета, без хъски -
какъв успешен лов!
Догонваш ги, откъснеш ги със пръсти -
и обедът готов!
© Ангел Чортов Всички права запазени