В памет на баща ми - няколко негови стиха
На любимата
На спомените – спомени, а тука
оставям малък, саморъчно писан знак,
да ме припомня пак
кога капчука
затрупат дните
с непрогледен
прахоляк...
1957
(с разрешението на Админ)
© Симеон Дончев Todos los derechos reservados