Mar 5, 2010, 12:44 PM

На любимата 

  Poetry » Other
1400 0 10

 

В памет на баща ми - няколко негови стиха

 

 

 

На любимата

 

На спомените – спомени, а тука

оставям малък, саморъчно писан знак,

                                 да ме припомня пак

                                 кога капчука

затрупат дните

                          с непрогледен

                                                     прахоляк...

 

                                                            1957

 

 

(с разрешението на Админ)

© Симеон Дончев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??