7 abr 2008, 19:54

На любовта 

  Poesía » De amor
750 0 3
 

     В този кратък живот, в този малък живот,
     недостатъчен или просто излишен.
     Ти си просто цинизъм, тъжна дума, "Любов",
     ти си само и просто цинизъм...
     И когато разбиваш всички кули на прах,
     и се смееш над чашата с вино,
     а сълзите над тебе се превръщат във прах,
     аз не мога да кажа "прости ми"...

     И дори да не искам, победител си ти,
     да, с нечестност, но всичките лаври
     са за теб.

     Е, честито,
     нека Бог ти прости,
    
       ... аз не бива  с мъртвец да се гавря...

© Теодора Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??