7 jun 2009, 21:38

На Любовта 

  Poesía
493 0 1

Не знам дали ще разбереш

какво коства ми на мен...

Не знам дали ще разбереш

колко означаваш ти тогаз за мен!

 

Но мога сега на теб да обещая,

че когато дойде този светъл ден,

аз отдавна ще съм (пре)минал края,

изхвърлил всичко, що тая във мен.

 

И далеч от тебе и от тук,

изоставил идеята за любовта,

аз ще бъда вече друг,

със сърце, удавено в скръбта...

© Радко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??