13 nov 2020, 18:16

На любовта и светлината 

  Poesía
99 0 0

Боже
Господи
на
Любовта

благословѝ
ни

и от лапите
на болести
и мрак
спасѝ ни.

 

Боже
Господи

на

Теб

се
уповаваме

и
в молитви
най-смирено

Теб

прославяме.

 

Боже
Господи

на
Любовта
и
Светлината

да
е
Волята
Ти

и
Благодатта
Ти

 

.....................................

 

Амин
Да бъде
Да ѐ

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??