Без теб животът е различен:
безрадостен, без смях и весел звън.
И само слънцето наднича
и всичко е като на сън.
Ще чезна в спомените мили,
душата ми ще тъне в мрак.
Ще чакам болката да мине,
ще викам името ти пак.
Да можех всеки ден да те сънувам,
да чувам топлия ти глас.
В сърцето ми бушува буря
и зимата е пак на власт.
© Наташа Биразова Todos los derechos reservados