29 mar 2017, 22:57

На Мама 

  Poesía
984 2 1

Ще набера цветя за тебе, мамо,
които никога не вяхнат,
макар да казват, че такива няма –
звезди звездите са, а гаснат...

Ще набера букет от обич!

Че винаги да си до мене, мамо,
с венец от побелели мисли,
а друго даже и да няма
до мене да си просто искам!

Ще набера букет от вечност!

© Siyana Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Пред една икона свята коленича »

12 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??