30 ene 2009, 17:54

На Мария 

  Poesía
713 0 3

Ако някога се бях замислял,
че за нас ще дойде край,
никога това не бих започвал
в онзи хубав месец май.

 

Не разбирай ме погрешно,
смисъл във живота си ми ти,
но за теб не ще е честно,
ако птица в плен заради мене си.

 

Чувствата ми все към теб са същите,
никога не ще се колебая,
ала щом речеш, че всичко свършило е,
значи туй наистина е краят.

 

Истината често боли, но хората трудно я възприемат... "едва когато загубиш някого, оценяш истинската му стойност в твоя живот"

© Ян Тра Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??