27 feb 2005, 15:04

***(на Милуенчето) 

  Poesía
1125 0 0
Любов..Любов...
Дали думи да изричаш
в нощта под звездният покров
и с тях в обич вечна да се вричаш?
Или може би с делата
сърцето чуждо да смекчиш
и капка любов под одеалата
с болка и копнеж да споделиш?
А може би с умение
на две тела и две души
да се слеят в усамотение?
Аз знам..тя е име нечие, любимо,
нейде там, в сърце ранимо.
Тя е и огнен меч
що душата опустошил е веч..

20.01.05

© Пламен Стефанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??