14 feb 2008, 20:22

На моето вдъхновение  

  Poesía » De amor
893 0 0

                                          Загубих всичко, което не можех да имам,

                                                          отричах всичко, което можех да имам.

                                                            Очаквах среща с любим човек,

                                                        страх от чуства и мисли - безкрайно море.


                                                      И в целия този хаос, аз имах нужда от теб            

                                                   и цялата тази болка, трупана с години наред.

                                                  Ето, стоиш пред мен, телата ни тръпнат в нощта,

                                                    прегърни ме силно, за да почуствам любовта!

© Емилия Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??