На моите колеги- юристи в ОТКРОВЕНИЯ
Във търсене на истината обективна
сред букви; точки; алинеи...
Запазихме ли своята сетивност?
Не страдат ли душите от анемия?
Сред кодекси от правомерно щастие...
Сърфиране из залите съдебни...
Във сблъсък с казуси опасни...
И спорове - престъпно дребни...
Видяли толкова добро и лошо...
В човешката природа...
Омраза дива... И неистова жестокост...
Познали лицемерие във тога...
Намираме последното спасение
в поезията... И в светлината...
Защото всеки стих е откровение...
А словото е свято...
P.S Поезията е като радиация... Прониква даже в съдебните зали...
Моля, не убивайте прокурора!
© Нина Сименова Todos los derechos reservados
Прегръдки!