На моите внуци със любов
посвещавам тези редове,
че те през целия живот
изпълват с обич моето сърце.
Най-чистата любов от тях
отпивам всяка нощ и ден,
с искрени очи и смях
радостта ликува в мен.
Това е божи благодат,
дар небесен свише,
не могат думите да изразят
това в душата ми със нищо.
Благодаря за таз отплата, Боже,
за двете ми прекрасни същества,
нека всеки като мен да може
безкрайно да изпитва радостта!
© Гинка Любенова Косева Todos los derechos reservados