May 18, 2008, 11:42 AM

На моите внуци с любов 

  Poetry » Other
7922 1 4

На моите внуци със любов

посвещавам тези редове,

че те през целия живот

изпълват с обич моето сърце.

 

Най-чистата любов от тях

отпивам всяка нощ и ден,

с искрени очи и смях

радостта ликува в мен.

 

Това е божи благодат,

дар небесен свише,

не могат думите да изразят

това в душата ми със нищо.

 

Благодаря за таз отплата, Боже,

за двете ми прекрасни същества,

нека всеки като мен да може

безкрайно да изпитва радостта!

 

© Гинка Любенова Косева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??