15 nov 2008, 0:26

На момичето с усмивката, която така ми липсва 

  Poesía
683 0 2
 

Самотата на мига, в който ме докосна, никога не ще забравя.

Самотата на света, във който ме остави, никога не ще поправя.

Покажи се цялата във бяло,

покажи лице си засияло.

Да те видя в най-красивата усмивка пак облечена,

да те видя от радостта ти в моят свят увлечена.

Не крий красивите черти във строгите си мисли.

Не скривай своите очи в косите си вълнисти.

Върни се пак при мен, красива.

Върни се се в цялата си сила.

Ела да взема аз от теб най-красивия момент,

когато със усмивката си мила посрещнеш недодялан комплимент.

Ела да взема аз от теб твойта обич всеобгръщаща.

Ела, почуствай, моята любов поглъщаща.

Ах, богиньо, неповторимо нежна.

Богиньо моя, най-копнежна.

© Втори Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??