30 jul 2014, 9:09

На море 

  Poesía
577 0 0

тука на морето
питат ли ме
дей шкембето
глътнах го
с бутилка ром
с литър квас
и три парчета мас
но ми взеха беемвето
диря си сега подслон

© Мария Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??