18 may 2018, 20:33

На моя поет 

  Poesía » De amor
403 3 2

Докосни ме с очите си

после не говори.

В тях - танцуват мечтите ни

и отплавали дни.

 

Нямам нужда от стихове,

ти  мой - приказен стих.

А в очите ти сини

гука гълъб – мил, тих.

 

В езерата кристални

виждам нашият свят.

Прекосяваме двама

под пенлив водопад.

 

В мен отеква гласа ти

топъл, галещ красив.

Всеки повей смущаващ ме

потушава се в миг.

 

С него често променяш

всеки мрачен куплет.

Без очакване ставаш

мой вълшебен поет.

 

И се гушвам с усмивка

много близо до теб,

близо, толкова близо

до самото сърце.

 

За да чуя как пулсът ти

бие тъй учестен

и усещам как всъщност

той пулсира във мен.

© Мария Todos los derechos reservados

Посветено на моя съпруг.

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря, скъпа, Руми! Коментарът ти ме трогна дълбоко! Радвам се за това,което си почувствала! Пожелавам ти да продължаваш да вдъхновяваш с присъствието си в сайта.
  • Прекрасно е твоето посвещение, Мария, от всяка думичка се усеща безкористната и необятна обич на влюбена и всеотдайна жена!
Propuestas
: ??:??