19 nov 2019, 8:56

На моя самурай 

  Poesía » Otra
438 0 3

Понякога в нощното небе

с весел смях звездички тичат.

Денем над планински върхове

Хайтов и легендите надничат.

 

Имам си приятел самурай –

умен, твърд и отзивчив.

Прелести на родния си край

в стих рисува талантлив.

 

Няма кон и „мълния–катана“,

на грижите житейски бе в плен.

Победил получените рани,

идеал отдавна е за мен.

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??